KNJIŽEVNI KRUG

PRELOG Dođite na promociju zbirke pjesama Katarine Herman ‘Međimurski raj’

U prostoru Multimedijalne dvorane Muzeja Croata insulanus Grada Preloga, održat će se, u petak 26. svibnja, s početkom u 19 sati, promocija zbirke pjesama Katarine Herman, pod nazivom "Međimurski raj"

Katarina Herman članica je Književnog kruga Prelog, u čijim su Zbornicima objavljivane njezine pjesme te je članica Udruge umirovljenika Prelog, unutar koje je voditeljica Plesno scenske skupine Udruge umirovljenika Prelog.

Pisanjem se bavi od osnovne škole, a piše pjesme, kratke priče, dramske tekstove, komedije, dnevničke zapise. “Međimurski raj” njezina je prva samostalna zbirka pjesama. U pripremi je i izdavanje dnevnika, kratkih priča, romana, koji: “već dugo čekaju u naftalinu, a uvijek su aktualni”.

Zbirka pjesama izašla je u nakladi Književnog kruga Prelog, a zbirku pjesama je lektorirala i napisala pogovor Marija Oto. U programu promocije nastupit će Vanesa Mihocek i Đuro Srnec, Josip Herman i Pele Purić te Plesno scenska skupina Udruge umirovljenika u glazbenom dijelu programa, dok će stihove čitati Darinka Kalšan, Lovro Srnec, Mirjana Srnec, Biserka Kolarek, Vanesa Mihocek te Ivan Grahovec.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije