Vijesti / Grad Prelog
Grad Prelog
PRELOG POSTAJE GRAD CVIJEĆA Završne pripreme za Sajam cvijeća koji donosi neke novosti
Studio Vipro

trajat će tri dana

PRELOG POSTAJE GRAD CVIJEĆA Završne pripreme za Sajam cvijeća koji donosi neke novosti

Cilj Sajma cvijeća je potaknuti ljude na uređenje svojih okućnica i balkona, dvorišta, vrtića i škola

Turistička zajednica Grada Preloga i u 2023. godini organizirat će jednu od popularnijih i posjećenijih manifestacija na području Grada Preloga, ali i donjeg Međimurja – Sajam cvijeća. Ove će se godine Sajam cvijeća održati od 21. do 23. travnja, na tradicionalnoj lokaciji iza zgrade Gradske uprave Grada Preloga. Sajam cvijeća ove će se godine održati po 22. put, uz poneke promjene, ali i novosti.

Cilj Sajma cvijeća je potaknuti ljude na uređenje svojih okućnica i balkona, dvorišta, vrtića i škola, ali i stvoriti kulturu uređenja mjesta, privući što više posjetitelja te pružiti zanimljiv popratni zabavni program. Sajam traje tri dana, od petka do nedjelje, kroz koja se isprepliće bogat kulturno-umjetnički program, etno program i običaji, gostujuće kulturne udruge i glazbeni izvođači. Želja organizatora je okupiti uzgajivače cvijeća, sadnica, proizvođače alata, strojeva i ostalih pomagala vezanih za uređenje vrtova, parkova i okućnica. Izlagači Sajma cvijeća mogu biti cvjećari, tvrtke koje se bave cvijećem i hortikulturom, ali i ostali izlagači koji će svojom zanimljivom i jedinstvenom ponudom podići kvalitetu Sajma cvijeća.

Zainteresirani izlagači mogu se javiti ili pak zatražiti više informacija na tz@prelog.hr ili na broj telefona 099 711 6995. Uz bogatu ponudu šarolikog cvijeća, na pozornici Sajma cvijeća, kao i svake godine, čeka nas i bogat zabavni program. U programu će se tako naći mališani iz dječjih vrtića te kulturno umjetničke udruge s područja Preloga, a posebnim programom obilježit će se i dvadeset godina od prvog javnog nastupa Zrinske garde Čakovec. Naime prvi javni nastup ove povijesne postrojbe, bio je upravo u Gradu Prelogu 25. travnja 2003. godine.

Najnovije

Reci što misliš!