Vijesti / Grad Prelog
Grad Prelog
FOTO Vatrogasci iz Oporovca održali redovnu skupštinu, podijeljene spomenice i diplome
Studio VIPRO

GRAD PRELOG

FOTO Vatrogasci iz Oporovca održali redovnu skupštinu, podijeljene spomenice i diplome

Prije desetak dana Dobrovoljno vatrogasno društvo Oporovec održalo je svoju devedeset i petu po redu godišnju Skupštinu, u prostorijama Društvenog doma Oporovec

Uz prisutne članove Dobrovoljnog vatrogasnog društva Oporovec, Skupštini su nazočili i gosti, predsjednik Gradskog vijeća Grada Preloga Đuro Ujlaki, Mladen Kanižaj predstavnik Vatrogasne zajednice Međimurske županije te predstavnici prijateljskih vatrogasnih društava iz Čukovca, Draškovca, Cirkovljana, Čehovca i Preloga. 

Redovnu skupštinu održali vatrogasci iz Oporovca Fotogalerija

Sve je članove i goste pozdravio predsjednik Ivan Mihoci, a nakon uvodnog  dijela podnijeta su izvješća Upravnog odbora, blagajnika, Nadzornog odbora te prijedlog programa rada i financijskog plana za 2023. i 2024. godinu. Podnijeta izvješća te program rada i financijski plan su jednoglasno usvojeni.

Dodijeljena je diploma Marku Mihaljacu za zvanje dočasnik prve klase, spomenicu za dvadeset godina rada u društvu primio je Dominik Vadlja, za trideset godina rada Zdravko Zebec, a za četrdeset godina rada spomenicu je primio Dražen Pantaler.

Uručene su spomenice Hrvatske vatrogasne zajednice za nesebičnu pomoć stradalima u potresu, na području Petrinje i Siska, Boži Ivančiću i Mariu Kočišu. Dobrovoljno vatrogasno društvo Oporovec primilo je i  zahvalnicu za pomoć stanovništvu Općine Majur, nakon potresa 2020. godine. Skupština je završena tradicionalnim vatrogasnim druženjem.

Najnovije

Reci što misliš!