ČESTE SU NESREĆE

PROBLEMATIČNO RASKRIŽJE U PRELOGU Ipak ležeći policajci?

Na raskrižju ulica Antuna Mihanovića, Franje Glada i Stjepana Mlinarića u Prelogu često se događaju nesreće

U nekoliko navrata na sjednicama Gradskog vijeća Preloga raspravljalo se o čestim prometnim nesrećama na raskrižju ulica Antuna Mihanovića, Franje Glada i Stjepana Mlinarića u Prelogu, u dijelu grada prema Čehovcu. O tome što se može poduzeti na sjednici se interesirala vijećnica Ivana Martinec Novak.

– U kratkom razdoblju tamo se dogodilo devet nesreća premda postoji prometna signalizacija. Sve je označeno. Lijepo piše Stop, svjetli žuti znak ograničenja brzine, no čini se da se mnogi ne pridržavaju prometnih propisa. Razgovarali smo s predstavnicima Policijske uprave međimurske i odobrili su nam projekt postavljanja usporivača prometa, odnosno ležećih policajaca, pri završetku ulica Stjepana Mlinarića i Antuna Mihanovića. To će ići na trošak Grada.

Procjenjuje se da će koštati oko 140.000 kuna. Ljudski život nema cijenu, no taj iznos ćemo odnekud morati otrgnuti. Kako će reagirati ljudi koji tamo žive – ne znam. Jer će biti buke. S druge strane, stanarima je dozlogrdilo da svakih nekoliko mjeseci moraju sanirati svoje ograde ili putne ulaze, odgovorio je gradonačelnik Ljubomir Kolarek. 

*Preuzeto iz Lista Međimurje broj 3.535

Jedna od nesreća na problematičnom raskrižju (Foto: PU međimurska)

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije