TURIZAM DONJEG MEĐIMURJA

SASTANAK U PRELOGU Zajedničkim snagama do kvalitetnije promocije kraja uz Dravu

Sastali su se Ljubomir Kolarek, Petra Bobić, Sandra Herman, Đurđica Slamek, Bojana Petrić i Marijan Varga

U srijedu, 25. siječnja 2023. godine, u prostoru Uprave Grada Preloga, održan je sastanak predstavnika Grada Preloga, Turističke zajednice Grada Preloga te općina Sveta Marija, Donja Dubrava i Donji Vidovec, o budućoj zajedničkoj turističkoj promociji ovoga dijela Međimurja.

Uz gradonačelnika Ljubomira Kolareka, sastanku su nazočili i direktorica Turističke zajednice Grada Preloga Petra Bobić, savjetnica gradonačelnika Kolareka za turizam Sandra Herman te načelnici navedenih općina, Đurđica Slamek, Bojana Petrić i Marijan Varga.

Svi će oni, na osnovama jednakopravnog partnerskog odnosa za početak krenuti u zajedničko projektno udruživanje, čime će se pokušati još više istaknuti turistički potencijali ovoga kraja kao i brojne manifestacije koje svaka od njih organizira na svom području, a osobito uz rijeku Dravu.

Konačni cilj u budućnosti je organizacija jedne zajedničke turističke zajednice koja bi okupljala jedinice lokalne samouprave donjeg dijela Međimurja, nastojeći smjestiti ovo područje što kvalitetnije na turističku kartu Hrvatske.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije