OČEKUJE VAS PRAVA UŽIVANCIJA

NA PRELOŠKOJ MARINI Uživanje u balonima popunit će ove nedjelje sportovi na vodi

Cilj manifestacije jest promovirati zdrav način života, kretanje i sportove na vod

Festival balona na vrući zrak, koji će se održavati od 2. do 4. rujna, u nedjelju, 4. rujna,  popunit će popularna manifestacija Dani otvorenih vrata sportova na vodi.

Uz stručni nadzor i upute instruktora, posjetitelji će se od 13 do 18 sati besplatno moći okušati u vožnji kajakom, čamcem za rafting, kanuom ili pak SUP-om (veslanje na dasci za surfanje). Uz dobro raspoloženje, savjetuje se da posjetitelji donesu i odjeću primjerenu za sportove na vodi te ručnike. 

Ova hvalevrijedna manifestacija pod pokroviteljstvom Međimurske županije, a u organizaciji Grada Preloga, Turističke zajednice Grada Preloga, Marine Prelog d.o.o. te Zajednice sportskih udruga i saveza Međimurske županije jedinstvena je u Međimurju, a započela je prošle godine u ljetnim mjesecima.

Cilj manifestacije jest promovirati zdrav način života, kretanje i sportove na vodi, ali i neiskorištene turističke i rekreativne potencijale na Dravi te time potvrditi titulu Međimurje – Europska regija sporta 2022.

Dane otvorenih vrata provodit će članovi Udruge sportske rekreacije Croatian Outdoors Oporovec i Društvo sportske rekreacije ČAKI Čakovec.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije