Vijesti / Grad Prelog
Grad Prelog
LJUBOMIR KOLAREK 'Prisjetimo se svih onih koji su dali svoju mladost i svoje živote za našu Domovinu'
Miroslava Novak Hranjec

ČESTITKA GRADONAČELNIKA

LJUBOMIR KOLAREK 'Prisjetimo se svih onih koji su dali svoju mladost i svoje živote za našu Domovinu'

- Nadam se da dolaze vremena boljeg života, vremena u kojem ćemo biti ponosni što živimo u Hrvatskoj - poručio je gradonačelnik Kolarek

Gradonačelnik Grada Preloga Ljubomir Kolarek uputio je čestitku sugrađanima uz Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja.

- Poštovane sugrađanke i sugrađani, dragi žitelji naše Međimurske županije!

Hrvatska 5. kolovoza slavi slavi Dan pobjede i domovinske zahvalnosti, Dan hrvatskih branitelja i 27. obljetnicu oslobodilačke operacije "Oluje. 5. kolovoza je dan kada se prisjećamo svih naših poginulih i stradalih branitelja, civilnih žrtava rata i njihove žrtve koja nam je omogućila slobodu, koja nam je omogućila izgradnju suverene, neovisne i moderne države.

Prilika je to da se prisjetimo svih onih koji su dali svoju mladost, svoje živote za našu Domovinu. Domovinu koja se i dalje razvija, raste. Nažalost ne u onakvoj slozi i ponosu, kakvi su tih slavnih dana krasili hrvatske branitelje. Upravo nam je to najpotrebnije u današnjim nesigurnim vremenima.

Sloga, zajedništvo, spremnost da svatko od nas vlastitim odricanjem doprinese još većem zamahu naše Domovine. Nadam se da dolaze vremena boljeg života, vremena u kojem ćemo biti ponosni što živimo u Hrvatskoj - poručio je Ljubomir Kolarek, dr.med.vet., gradonačelnik Grada Preloga.

Najnovije

Reci što misliš!