Vijesti / Grad Prelog
Grad Prelog
UZ 10. ROĐENDAN HOTELA PANORAMA U Prelogu koncert Tomislava Bralića i Klape Intrade
Studio VIPRO

KONCERT

UZ 10. ROĐENDAN HOTELA PANORAMA U Prelogu koncert Tomislava Bralića i Klape Intrade

Dalmatinska pisma u srcu Prelogu

Tomislav Bralić i Klapa Intrade godinama su zaštitni znak klapskog pjevanja te su veliki ambasadori naše glazbene kulture. Obožavaju pjevati na koncertima, uz svoju vjernu publiku, i jedva čekaju početak turneje koja će potrajati do listopada i na kojoj će promovirati novi album koji izlazi početkom lipnja.

Ovo će ljeto biti prepuno koncerata što je oduševilo Klapu i publiku. Jedan od prvih nadolazećih koncerata koji se bliže je onaj u Prelogu. Prošle su godine zapalili „Ljetne noći u Prelogu”, a nadolazeći koncert 21. svibnja u sportskoj dvorani DG Sport neće nikog ostaviti ravnodušnim.

Koncert Tomislava Bralića i Klape Intrade održat će se, u subotu, 21. svibnja, s početkom u 20,30 sati, u Sportskoj dvorani DG Sport Hotela Panorama u Prelogu, a ulaznice po cijeni od 50 kuna, prodaju se u sustavu Eventim te na recepciji Hotela Panorama u Prelogu.

Organizator koncerta je izdavačka kuća Scardona, a ovim će se koncertom obilježiti i 10 godina rada Hotela Panorama Sportsko rekreacijskog centra DG Sport.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video