DOGAĐANJA U GRADU PRELOGU

GRAD PRELOG Čeka nas pregršt zabave – koncert Tomislava Bralića, Crvene jabuke, Dani dravske ribe…

U prostoru Hotela Panorama održana je konferencija za novinare, na kojoj su predstavljena predstojeća događanja na području Grada Preloga

Posebno je predstavljen i koncert Tomislava Bralića i Klapa Intrade. Konferenciji za novinare nazočili su predsjednik Gradskog vijeća Grada Preloga Đuro Ujlaki, direktorica Hotela Panorama Dragica Domjanić, predstavnik organizatora koncerta izdavačke kuće Scardona Branko Paić te Željko Sokač, predstavnik Turističke zajednice Grada Preloga.

Koncert Tomislava Bralića i Klape Intrade održat će se, u subotu, 21. svibnja, s početkom u 20,30 sati, u Sportskoj dvorani DG Sport Hotela Panorama u Prelogu, a ulaznice po cijeni od 50 kuna, prodaju se u sustavu Eventim te na recepciji Hotela Panorama u Prelogu. Organizator koncerta je izdavačka kuća Scardona, a ovim će se koncertom obilježiti i 10 godina rada Hotela Panorama Sportsko rekreacijskog centra DG Sport.

Grad Prelog i Turistička zajednica Grada Preloga ulaze u jedan zanimljiv niz događanja.

Već ovog vikenda, u nedjelju 1. svibnja, organizira se Prvomajska biciklijada, 7. svibnja u Prelog se vraćaju Fletni i Stekli, Udruga inovatora Hrvatske, od 13. do 15. svibnja organizira, u prostoru Hotela Panorama DG Sport te na prostoru Marine Prelog, Sajam inovacija u poljoprivredi Agro Arca. U sklopu sajma, Grad Prelog organizira i predstavljanje knjiga o povijesti šaha te o povijesti lovstva u Prelogu. Tog vikenda, u subotu 14. svibnja, Čehovec će ugostiti prvi Međunarodni etno festival kovača, željeza i ognja, pod nazivom “Fčofci pre kovačnici”. 20. svibnja u Prelog stiže karavana Sportskih igara mladih, a u Parku Mladosti koncert će održati Crvena jabuka. Kao uvod u koncert Tomislava Bralića i Klape Intrade, a u sklopu projekta Aqua Adventures, na prostoru Marine Prelog, organizirat će se drugi po redu Dani dravske ribe. Grad Prelog i Turistička zajednica Grada Preloga pozivaju sve stanovnike Preloga da posjete neko od ovih zanimljivih događanja. 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije