Vijesti / Grad Prelog
Grad Prelog
DANI SMIJEHA U PRELOGU Idući vikend stiže Kerekesh teatar!
Kerekesh Teatar

Evo i programa

DANI SMIJEHA U PRELOGU Idući vikend stiže Kerekesh teatar!

Već petu godinu zaredom, Kerekesh Teatar, u suradnji sa Gradom Prelogom, poziva na Dane smijeha

Ove će se godine Dani smijeha održati od 22. do 24. listopada. Evo i programa ovogodišnjih Dana smijeha:

22.10.2021. PETAK U 20 SATI, „JA, TATA“

Tekst: Bjarni Haukur Thorsson; Režija: Boris Kovačević

Igra: Rakan Rushaidat

JA, TATA! – urnebesna je i dirljiva ispovijed čovjeka bačenog u avanturu donošenja novog života na svijet. Kada ga jednog zimskog dana žena, mašući mu testom za trudnoću ispred nosa, upita: “Dragi, koje je boje trudnoća?”, njegov savršeno uređeni život okreće se naglavačke.Ako ne znate: “Što to danas znači biti tata?” i “Zašto uopće imamo djecu?”, ako niste sigurni “Kakav porod želite?” ili “Kako izgleda nijemi vrući seks nakon poroda?”, JA, TATA! dat će vam odgovore na sva ta i mnoga druga pitanja.Predstava je namijenjena svima koji tek planiraju postati roditelji, onima koji to ni pod koju cijenu ne žele biti, ali i onima koji roditelji već jesu.

23.10.2021. SUBOTA U 20 SATI, „JA, TRUDNICA“

Tekst: Đina Jakir; Režija: Jan Kerekeš

Igraju: Ana Begić Tahiri, Jan Kerekeš

“I, kad će djeca?” , “Jeste trudni? Radite uopće na tome?”, “Gdje je zapelo?”. Tu su samo neka od pitanja koja se ne bi trebala pitat, a naša Ivona Ljubić sluša ih svakodnevno. U ovoj komediji s trudovima ispričat ćemo vam neobičnu ljubavnu priču koja počinje pišanjem na tester, zahuktava se pogrešnim riječima podrške apsolutno svih drugih likova, no uz velike napore ipak ima sretan završetak. Upravo zbog onoga što dolazi na kraju sve drugo postaje manje važno. To može potvrditi svaka majka. No onaj koji tvrdi da je trudnoća blaženo stanje, sigurno nije bio žena.

24.10.2021. NEDJELJA U 20 SATI, „SUSJEDI"

Tekst i režija: Ljubomir Kerekeš

Igraju: Ljubomir Kerekeš, Darko Janeš, Tamara Šoletić, Antonija Stanišić Šperanda

Najpoznatiji susjedi došli su na kazališne daske i za vas su pripremili nešto gotovo izvedivo kao nemoguća misija, a to je – realizirati dvije ženidbe u isto vrijeme. Na putu punom prečaca i zavrzlama, još će nekoliko puta provjeriti i odanost tj. vjeru u pravu ljubav kod svojih “boljih polovica”. Poznato je da prava ljubav ne treba provjeru, a još je poznatije da su žene inteligentnija bića od muškaraca. Pogotovo od našeg dvojca. Ferdo, Jura, Lili i Bela nasmijat će vas do suza, podsjetiti vas na najbolja vremena i ostaviti trag u vašim srcima – zauvijek.

Cijena ulaznice: 50 kuna za svaku od predstava

BROJ MJESTA OGRANIČEN!

PRETPRODAJA ULAZNICA: OD 13. LISTOPADA, BLAGAJNA DOMA KULTURE, SVAKOG DANA OD 8 DO 11 I OD 17 DO 19 SATI!

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!