Vijesti / Grad Prelog
Grad Prelog
NA PARCELI KOD PRELOGA Iduće subote prvo revijalno natjecanje u oranju Sjeverozapadne Hrvatske!
BŠK

16. listopada

NA PARCELI KOD PRELOGA Iduće subote prvo revijalno natjecanje u oranju Sjeverozapadne Hrvatske!

Najbolji orači iz Koprivničko – križevačke, Varaždinske, Krapinsko – zagorske i Međimurske županije, odmjerit će snage na Prvom revijalnom natjecanju u oranju Sjeverozapadne Hrvatske

Najbolji orači iz Koprivničko – križevačke, Varaždinske, Krapinsko – zagorske i Međimurske županije, odmjerit će snage na Prvom revijalnom natjecanju u oranju Sjeverozapadne Hrvatske. Sudjelovat će prvaci iz ove četiri županije u kategorijama plugova ravnjaka i plugova premetnjaka, a natjecanje će se održati u subotu, 16. listopada, s početkom u 10 sati. Mjesto natjecanja, tj. natjecateljska parcela, nalazi se u Gospodarskoj zoni Prelog Sjever - Hrupine.

 Proglašenje najboljih i svečana dodjela nagrada predviđeno je za 14,30 minuta. Organizatori ovog natjecanja su Udruga orača Međimurske županije i Grad Prelog, suorganizatori Udruga natjecatelja u oranju Krapinsko – zagorske županije, Udruga natjecatelja u oranju Koprivničko – križevačke županije i Udruga natjecatelja u oranju Varaždinske županije, uz pokroviteljstvo Međimurske županije, Krapinsko – zagorske županije, Koprivničko – križevačke županije, Varaždinske županije  i Grada Preloga.

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!