Vijesti / Grad Prelog
Grad Prelog
IZUZETNO DOBRA POSJEĆENOST Završilo ovogodišnje izdanje 'Turnira' i Ljetnih noći Grada Preloga
Studio VIPRO

BILO JE VESELO

IZUZETNO DOBRA POSJEĆENOST Završilo ovogodišnje izdanje 'Turnira' i Ljetnih noći Grada Preloga

Finalnim utakmicama u konkurenciji mlađih pionira i turnira Med Vulicama, završen je ovogodišnji memorijal ing. Vladimira Skoka u malom nogometu

U konkurenciji mlađih pionira slavila je ekipa OPG Habuš, drugo mjesto osvojila je ekipa Iris, a treće Mladost Komet. Najboljim je igračem proglašen Raul da Costa, najviše je golova postigao Roko Đuran, a najboljim je golmanom turnira proglašen Roko Jurović. Nagrade je najboljima u konkurenciji mlađih pionira predao Lovro Zvonarek, najmlađi strijelac u povijesti Hrvatske nogometne lige, igrač Slaven Belupa iz Koprivnice.  

U kategoriji Med Vulicama, nakon sedam ligaških kola i razigravanja najbolje četiri ekipe, naslov pobjednika izborila je ekipa Jug ½, koja je u finalnoj utakmici slavila protiv Čehovca, rezultatom 2:0. Treće je mjesto osvojila ekipa Vočonovec/Gornji kraj. Ovdje je najbolji igrač bio Adrijan Radiković, strijelac Silvio Radiković, a golman Marko Malek.

Nagrade je najboljima predao gradonačelnik Grada Preloga Ljubomir Kolarek. Turnir je bio zanimljiv i ove godine izuzetno dobro posjećen. Organizator, Nogometni klub Mladost Komet i ovim putem zahvaljuje svima onima koji su pomogli u organizaciji ovogodišnjih Ljetnih noći Grada Preloga i Memorijala ing. Vladimira Skoka u malom nogometu.   

SRIJEDA, 21.7.2021. 

ML. PIONIRI POLUFINALE: IRIS – MLADOST KOMET 0:0 (3:1) 

ML. PIONIRI POLUFINALE: OPG HABUŠ – FINO OD FINOGA 3:0  

MED VULICAMA POLUFINALE: VOČONOVEC/GORNJI KRAJ – JUG ½ 2:2 (3:1) 

MED VULICAMA POLUFINALE: ČEHOVEC – DRAŠKOVEC/HEMUŠEVEC 1:1 (3:2)  

ML. PIONIRI ZA 3. MJESTO: MLADOST KOMET – FINO OD FINOGA 4:0  

ML. PIONIRI FINALE: OPG HABUŠ – IRIS 1:0 

MED VULICAMA ZA 3. MJESTO: VOČONOVEC/GORNJI KRAJ – DRAŠKOVEC/HEMUŠEVEC 3:6  

MED VULICAMA FINALE: ČEHOVEC – JUG ½ 0:2 

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!