PRELOG IMA BUDUĆNOST

FOTO Završeni radovi na uređenju parkirališta ispred Dječjeg vrtića Fijolica Prelog

Uređeno je osamnaest parkirališnih mjesta

U utorak, 18. svibnja, simbolično je obilježen završetak radova na uređenju parkirališta ispred Dječjeg vrtića Fijolica Prelog.

Na neki je način i ovo bio dio projekta obnove i uređenja ove predškolske ustanove, koja je danas dom skoro dvjestotinjak mališana. Radove na uređenju parkirališta, prema potpisanom Ugovoru vrijedne 375.913,00 kuna bez PDV – a, izvodila je tvrtka Pavlic-asfalt-beton d.o.o., a stručni nadzor Ured ovlaštenog inženjera građevinarstva Dejan Rođak iz Preloga.

Uređeno je osamnaest parkirališnih mjesta, sa uređenom hortikulturom a uređeno parkiralište obišli su saborski zastupnik i gradonačelnik Grada Preloga Ljubomir Kolarek, sa svojim suradnicima. Veliko je zadovoljstvo uređenim parkiralištem i okolišem vrtića istakla ravnateljica Brankica Mezga.

“Proširenje vrtića u Draškovcu, poboljšanje uvjeta za mališane u Cirkovljanu, novi su veliki izazovi. No, najveća je radost što su sve predškolske ustanove na području Grada Preloga pune i da rade maksimalnim kapacitetom. Prelog ima budućnost”, istakao je Kolarek.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije