Podijeljene nagrade Fašnjaka 2021.

GRAD PRELOG ‘Mala mica maca’, ‘4 godišnja doba’ te ‘pčelarice i pčelar’ pobjednici digitalnog Fašnjaka

Turistička zajednica Grada Preloga zahvaljuje svima na sudjelovanju, uz nadu da se vidimo sljedeće godine na pravom, tradicionalnom Fašnjaku u Prelogu

“Čujte i počujte! Imamo pobjednike! Tročlani žiri dugo je vijećao, raspravljao, razmišljao, mrmljao, gledao u karte, čitao horoskop… Odluka je bila teška. Poslali ste nam toliko dobrih fotografija i toliko kreativnih maski da smo svaku odluku vagali tri puta. Stoga nam je velika čast što možemo proglasiti pobjednike ovogodišnjeg digitalnog Fašnjaka Grada Preloga:

Mala mica maca – Iskra Novak
Pčelice i pčelar iz obitelji Hižman
“4 godišnja doba” – Maska Skupine “Zmajići” iz Dječjeg vrtić Fijolica, PO Draškovec

Čestitamo svim pobjednicima i zahvaljujemo svima koji su slali svoje maske! Turistička zajednica Grada Preloga svakog će pobjednika zasebno kontaktirati radi preuzimanja nagrada.” Glasila je tako objava Turističke zajednice Grada Preloga nakon ovogodišnjeg digitalnog Fašnjaka u Prelogu. Da ne bi ostalo samo na riječima, dobitnicima su ovog tjedna predane nagrade, slikovnice, slatke košare i poklon bonovi u Trattorii Rossa u Prelogu. Turistička zajednica Grada Preloga zahvaljuje svima na sudjelovanju, uz nadu da se vidimo sljedeće godine na pravom, tradicionalnom Fašnjaku u Prelogu.

Sve fotografije pogledajte NA LINKU.
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije