GRAD PRELOG

DONACIJA ZA POHVALU Gradonačelnik Kolarek predao opremu liječnicima Ambulante Prelog

Na korištenje su im predana dva kompleta za terapiju kisikom

Grad Prelog, bez obzira što nije direktni vlasnik, pomaže rad obrazovnih, zdravstvenih, javnih ustanova koje djeluju na području Preloga.

Velika pomoć pružena je, u osnivanju i opremanju, novoosnovanog Centra za socijalnu skrb Prelog, uloženo je preko 300.000,00 kuna u sanaciju podova i soboslikarske radove u osnovnim školama u Prelogu i Draškovcu. Sve to, čini se, prije svega, zbog želje za što kvalitetnijim uvjetima za život svih stanovnika Preloga. Pomaže se i radu liječničkih timova, okupljenih u Ambulanti Prelog.

Unutar Ambulante Prelog rade liječnici obiteljske i opće medicine, Diana Krešić, dr. med., Ljubica Slaviček, dr. med.spec. obiteljske medicine, Lidija Vidović Zvonar, dr. med.spec. obiteljske medicine te Zrinko Karlović, dr. med.spec. opće medicine. Saborski zastupnik i gradonačelnik Grada Preloga Ljubomir Kolarek predao je, u ponedjeljak 15. veljače, na korištenje opremu, koja će pomoći u radu, medicinskim timovima u Domu zdravlja u Ambulanti Prelog.

Na korištenje su im predana dva kompleta za terapiju kisikom. Komplet za terapiju kisikom uključuje bocu zapremine 10 litara, reducirajući ventil, ovlaživač, kolica i kanilu za odrasle i masku za djecu s crijevima. Ova je oprema dio obavezne opreme svih ordinacija obiteljske medicine.

– Ulažemo i hvalimo se gospodarstvom, komunalnim uređenjem, brigom za odvajanje otpada, ali ne smijemo zaboraviti na ljude. Ljudi su nam najvažniji. Pokušat ćemo i dalje pomagati koliko god možemo – rekao je Kolarek. Vrijednost opreme je 8.033,10 kuna sa PDV – om.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije