POTPISANI UGOVORI

BIT ĆE RADNO U PRELOGU Radit će se na parkiralištu vrtića Fijolica i gradskom groblju

I na radovima na groblju u Prelogu i na radovima na parkiralištu uz Dječji vrtić Fijolica izvođač će biti tvrtka Pavlic-asfalt-beton d.o.o.

Grad Prelog nastavlja s intenzivnim radovima na svom području. Tako su u utorak, 9. veljače, u Gradskoj vijećnici Grada Preloga potpisani ugovori o radovima na parkiralištu uz Dječji vrtić Fijolica u Prelogu te na demontaži ograde i rušenju čempresa na groblju u Prelogu.

Ugovor o radovima na parkiralištu uz Dječji vrtić Fijolica u Preloga vrijedan je 375.913,00 kuna bez PDV-a, dok je ugovor na demontaži ograde i rušenju čempresa na groblju u Prelogu vrijedan 190.850,00 kuna bez PDV-a. I na radovima na groblju u Prelogu i na radovima na parkiralištu uz Dječji vrtić Fijolica izvođač će biti tvrtka Pavlic-asfalt-beton d.o.o.

Ugovore su potpisali ispred Grada Preloga gradonačelnik Ljubomir Kolarek, a ispred tvrtke Pavlic-asfalt-beton d.o.o. direktor Zvonimir Pavlic. Planirani završetak radova na groblju u Prelogu je kraj mjeseca ožujka, dok je planirani završetak radova na uređenju parkirališta uz Dječji vrtić Fijolica u Prelogu kraj mjeseca travnja.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije