Vijesti / Grad Prelog
Grad Prelog
GRAD PRELOG Skupljeno za protezu: Završena akcija za Luciju, veliko i iskreno hvala svima!
Anja Dobranić

MEĐIMURSKO NAJVEĆE SRCE

GRAD PRELOG Skupljeno za protezu: Završena akcija za Luciju, veliko i iskreno hvala svima!

Ukoliko će nakon završetka Lucijine rehabilitacije, ostati određena sredstva, ona će se uplatiti u druge humanitarne svrhe

Grad Prelog, u dogovoru sa obitelji Fleten iz Cirkovljana, otvorio je žiro račun na koji se mogla uplatiti financijska pomoć za nabavu proteze, koja će Luciji Fleten pomoći da ponovno prohoda.

Vezana vijest

Lucija Fleten LUCIJA: 'PRESRETNA SAM' PREKRASNE VIJESTI Bravo, dobri ljudi! Skupili smo dovoljno za Lucijinu protezu

Lucija je 22-godišnja djevojka iz Cirkovljana koja je prošle godine u desetom mjesecu doživjela nesreću. Brojnim operacijama, Luciji je spašen život, ali nažalost, morala njoj je biti amputirana noga. Proteza će pomoći Luciji da ponovno prohoda te da se, koliko je to moguće, vrati normalnom životu.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Iako je prvotno, račun trebao biti otvoren do 6. veljače, zahvaljujući velikom odazivu te brojnim donacijama, skupljena su sredstva koja bi trebala dovoljna za nabavu proteze te sve popratne medicinske radnje, kako bi Lucija mogla hodati i živjeti svoj mladi život punim plućima. Nakon što na račun pristignu sva skupljena i uplaćena sredstva, Grad Prelog će objaviti skupljeni iznos.

Ukoliko će nakon završetka Lucijine rehabilitacije, ostati određena sredstva, ona će se uplatiti u druge humanitarne svrhe. Treba napomenuti da se sve ove radnje odvijaju, u dogovoru sa obitelji Lucije Fleten. Još jednom, napominjemo da je akcija službeno završila, a sve one koji su organizirali određene akcije sa ciljem skupljanja sredstava za pomoć Luciji, molimo da u sljedećih nekoliko dana uplate skupljena sredstva za ove potrebe.

- Još jednom svima, prije svega u Lucijino ime, u ime obitelji Fleten i u ime Grada Preloga, veliko i iskreno hvala! - poručuju iz Grada.

Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!