Vijesti / Grad Prelog
Grad Prelog
GRAD DOBROG SRCA Prelog kupio stambeni kontejner i poklonio obitelji koja je ostala bez doma u potresu
Grad Prelog

pomažu stradalima u potresu

GRAD DOBROG SRCA Prelog kupio stambeni kontejner i poklonio obitelji koja je ostala bez doma u potresu

65.000,00 kuna uputili su na račune gradova Sisak, Petrinja, Glina i Općini Majur

Obitelji iz mjesta Gornje Mokrice, blizu Petrinje, koja je u nedavnom potresu ostala bez svog doma, Grad Prelog poslao je stambeni kontejner, proizveden i opremljen u tvrtki Tehnix d.o.o. iz Donjeg Kraljevca.

Kontejner je kompletno namješten, sa svim potrebnim priključcima i opremom za stanovanje za četveročlanu obitelj. Vrijednost ovog kontejnera jest 52.000,00 kuna, a još je ovo jedna u nizu pomoći koje je Grad Prelog uputio u potresom pogođena područja.

- 65.000,00 kuna uputili smo na račune gradova Sisak, Petrinja, Glina i Općini Majur, a ovo je samo nastavak, ali ne i kraj naše pomoći. Moram zahvaliti i svim građanima koji su napunili kamion sa humanitarnom pomoći, koje je Grad Prelog uputio u Sisak i Petrinju. Također, moram zahvaliti i svima onima koji su na bilo koji način, donacijama, humanitarnom pomoći, sami pomogli onima kojima je najpotrebnije. Također, posebno zahvaljujem i onima koji su se i sami, poput naših vatrogasaca, uputili u Petrinju, Majur i okolna mjesta i pomagali na terenu - rekao je gradonačelnik Preloga Ljubomir Kolarek.

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!