Vijesti / Grad Prelog
Grad Prelog
LOŠE VIJESTI IZ PRELOGA Gradonačelnik Ljubomir Kolarek pozitivan na koronavirus
Grad Prelog

GRADONAČELNIK IMA KORONU

LOŠE VIJESTI IZ PRELOGA Gradonačelnik Ljubomir Kolarek pozitivan na koronavirus

Iz Grada Preloga upućuju poziv svim svojim stanovnicima da poštuju i slijede sve upute koje je donio Hrvatski zavod za javno zdravstvo

Koronavirus nije zaobišao ni Grad Prelog. Saborski zastupnik i gradonačelnik Preloga Ljubomir Kolarek, pozitivan je na koronavirus.

- Unatoč svim mjerama opreza i praktički stalno nošenje maski u svim kontaktima, virus me nije zaobišao. Nije lako ni ugodno ni za mene ni za moju obitelj, u kojoj ima i starijih i bolesnih članova obitelji. Nastojat ću biti maksimalno discipliniran, kako bih se što prije vratio svojim obavezama. Unaprijed se ispričavam svima koji će možda zbog mene također biti pozitivni ili završiti u samoizolaciji - ističe gradonačelnik Kolarek.

Uprava Grada Preloga nastavlja s uobičajenim radom. Za 26. studenog najavljena je sjednica Gradskog vijeća Grada Preloga, a pred Gradom Prelogom je uskoro i proslava Dana Grada Preloga, 6. prosinca. S obzirom na epidemiološku situaciju koja se mijenja uz dana u dan, ove će godine proslava Dana Grada Preloga, proteći uz pridržavanje svih epidemioloških mjera te u bitno skromnijem izdanju.

Također, ovogodišnji Gospodarski forum, koji se tradicionalno trebao održati posljednjeg petka u mjesecu studenom se odgađa te će se održati čim se steknu uvjeti za organizaciju takvog događanja.

Iz Grada Preloga upućuju poziv svim svojim stanovnicima da poštuju i slijede sve upute koje je donio Hrvatski zavod za javno zdravstvo, a koje se odnose na sprečavanje i suzbijanje epidemije COVID – 19. Kao što se gotovo svakodnevno ističe, pridržavanje svih dosad donesenih mjera i uputa je od ključne važnosti jer odgovornim ponašanjem možemo smanjiti širenje zaraze koronavirusa. Svatko mora biti svjestan odgovornosti za vlastito zdravlje, zdravlje obitelji i sugrađana.

Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!