Vijesti / Grad Prelog
Grad Prelog
FOTO Građani uživali u predstavama: Dani smijeha razveselili Prelog!
Studio VIPRO

KEREKESH TEATAR

FOTO Građani uživali u predstavama: Dani smijeha razveselili Prelog!

Jan Kerekeš najavio je i nove Dane smijeha, pete po redu, sljedeće godine u Prelogu

Proteklog su vikenda, u Domu kulture Grada Preloga, održani četvrti po redu Dani smijeha. Dani smijeha rezultat su dugogodišnje uspješne suradnje Grada Preloga i Kerekesh teatra iz Varaždina. U petak je Dom kulture ugostio hit teatar i predstavu „Udavače“, u kojoj glavne uloge igraju Jan Kerekeš, Matea Elezović Brdar te Erna Rudnički, donoseći na pozornicu u Prelogu hipnotizirajuću magiju kazališta.

>>> Fotografije pogledajte klikom ovdje

Subota je bila rezervirana za predstavu „Imovina“. Ovdje su glavne uloge igrali Mirna Medaković Stepinac, Jan Kerekeš, Zoran Pribičević i Luka Petrušić, a tema je bila imovina, jedna od najčešćih tema koje mogu posvađati braću. I na kraju, nedjeljni je program donio na scenu Doma kulture predstavu „Ringišpil“, u kojoj su se, u ulozi oca i sina našli Ljubomir i Jan Kerekeš.

„Ovo je priča o hrabrosti, odlučnosti i svijesti o životu u kojem se sve ponavlja, tj. vrti kao ringišpil“, stajalo je u najavi ove predstave. Sve su predstave odigrane uz poštivanje svih epidemioloških mjera, a Jan Kerekeš, najavio je i nove Dane smijeha, pete po redu, sljedeće godine u Prelogu.

Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!