Vijesti / Grad Prelog
Grad Prelog
FOTO Oni su su ponos grada: Nagrađeni uspješni učenici Osnovne škole Prelog
Studio Vipro

oni su naj

FOTO Oni su su ponos grada: Nagrađeni uspješni učenici Osnovne škole Prelog

Posebnu nagradu za najuspješnijeg sportaša generacije primio je Lovro Zvonarek

U prostoru Gradske vijećnice Grada Preloga, dodijeljene su nagrade uspješnim učenicima osmih razreda Osnovne škole Prelog. Nagrade je predala ravnateljica škole Melita Trupković, a svim je učenicima, kao i njihovim učiteljima, profesorima i mentorima čestitao gradonačelnik Preloga Ljubomir Kolarek.

Nagrađeni učenici Osnovne škole Prelog Fotogalerija

Nagrade su primili učenici koji su svih osam godina prošli s odličnim uspjehom: Lucija Bermanec, Lovro Hlišć, Sara Mesarić, Greta Mikec, Mia Šestan, Leo Golubić, Lara Bihar, Ela Cmrečki, Lorena Dodlek, Jana Cecilija Fuček, Laura Kolarek, Nikola Srpak, Paola Vadlja, Valentina Vrhovski, Sara Žvorc, Agia Malvić, Ana Mikec, Sara Mikec, Mia Pintarić, Lovro Zvonarek, Ivona Žvorc i Ana Gregur.

Nagrađeni su i učenici za posebne uspjehe: Agia Malvić, za osvojeno 2. mjesto na Županijskom natjecanju iz engleskog jezika, mentor Vinka Hržić, Nikola Srpak, za uspješno sudjelovanje na županijskoj Smotri LiDraNo 2020 u kategoriji dramsko-scenskog stvaralaštva, mentor Ivana Samardžija Bermanec, Jana Cecilija Fuček, za uspješno sudjelovanje na županijskoj Smotri LiDraNo 2020 u kategoriji samostalnog novinarskog rada, mentor Ivana Samardžija Bermanec, Elizabeta Srpak, za osvojeno 2. mjesto na Smotri dječjeg stvaralaštva "Ruska riječ", mentor Tatjana Mikulaj, Nikolina Mikec, za osvojeno 1.mjesto na Županijskoj razini 62. natjecanja mladih tehničara u Republici Hrvatskoj u kategoriji fototehnika - plakati, mentor Silvio Benč i Sara Mikec, za aktivno sudjelovanje u projektu "Skupljajmo stare baterije",  mentor Marija Šestan.

Posebnu nagradu za najuspješnijeg sportaša generacije primio je Lovro Zvonarek, mentor je bio Alan Belko. Ravnateljica Trupković i gradonačelnik Kolarek zaželjeli su svima puno uspjeha u budućem srednjoškolskom obrazovanju.

Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Vezani članci

Reci što misliš!