Vijesti / Grad Prelog
Grad Prelog
PROJEKT 'ZA OBITELJ' Dječjem vrtiću 'Klinčec' Donja Dubrava gradonačelnik Grada Preloga Ljubomir Kolarek predao opremu vrijednu 236 tisuća kuna
Grad Prelog

za djecu

PROJEKT 'ZA OBITELJ' Dječjem vrtiću 'Klinčec' Donja Dubrava gradonačelnik Grada Preloga Ljubomir Kolarek predao opremu vrijednu 236 tisuća kuna

Temeljem provedenog postupka javne nabave nabavljen je komplet didaktičkih igračaka u vrijednosti 221.220,00 kuna te namještaj za opremanje sobe dnevnog boravka dječjeg vrtića u vrijednosti 15.715,00 kuna.

U sklopu projekta 'Za obitelj', čiji je korisnik Grad Prelog, a čije je financiranje osigurala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda, nabavljena je oprema za Dječji vrtić 'Klinčec' Donja Dubrava i PO Donji Vidovec u vrijednosti 236.935,00 kuna.

Dječji vrtić 'Klinčec' Donja Dubrava, sa svojim područnim odjelom, jedan je od pet dječjih vrtića partnera na projektu kojem je novu opremu predao gradonačelnik Grada Preloga Ljubomir Kolarek. Temeljem provedenog postupka javne nabave nabavljen je komplet didaktičkih igračaka u vrijednosti 221.220,00 kuna te namještaj za opremanje sobe dnevnog boravka dječjeg vrtića u vrijednosti 15.715,00 kuna.

Od didaktičkih igračaka nabavljeni su kompleti za jelo i kuhanje, mala trgovina, lutke, krevetići i kolica za lutke, glazbena torba i glazbeni centar, stupovi sa svjetlom za senzoriku, predlošci emocija, kolica s priborom za čišćenje, razni konstruktori, razne divlje i domaće životinje, društvene igre, zidna 3D karta svijeta, model zubi i model ljudskog tijela, višeslojne slagalice, razne slikovnice, građevne kocke i logičke igre, ploče za množenje, zbrajanje i oduzimanje, abakus, motoričke zidne ploče i drugo.

Od namještaja za opremanje sobe dnevnog boravka nabavljeni su drveni elementi za slikovnice, drveni elementi za likovni materijal, drveni elementi s pretincima, sofe za sjedenje za dvoje i troje djece, kutni naslonjači i mekani taburei za sjedenje u obliku cvijeta.

Ravnateljica Dječjeg vrtića 'Klinčec' zahvalila je na dobivenoj opremi te je istaknula

'Presretni smo i zahvalni na dobivenim didaktičkim igračkama i namještaju kojima je obogačen i omogućen kvalitetniji obrazovno - odgojni rad u našem Vrtiću.'

Uz DV 'Fijolica' Prelog, PO Cirkovljan i Draškovec, DV 'Žibeki' Čakovec, PO Pribislavec i PO Brezje, DV 'Klinčec' Donja Dubrava i PO Donji Vidovec, opremiti će se i DV 'Vesela loptica' Prelog te DV 'Kockavica' Sveta Marija.

Ukupna vrijednost nabavljene opreme za dječje vrtiće partnere na projektu iznosi 1.041.682,50 kuna, od čega je vrijednost didaktičkih igračaka 640.667,50 kuna, a namještaja 401.015,00 kuna.

Ovaj sadržaj isključiva je odgovornost Grada Preloga!

Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!