Vijesti / Grad Prelog
Grad Prelog
GRAD PRELOG Muzej je otvoren, knjižnica kreće od 4. svibnja!
grad Prelog

POSEBNE MJERE

GRAD PRELOG Muzej je otvoren, knjižnica kreće od 4. svibnja!

Građani će moći vratiti i posuditi knjige i to je sve, ali i to uz propisane mjere

Sukladno Odluci o nužnim mjerama ograničavanja društvenih okupljanja, rada u trgovini, uslužnih djelatnosti i održavanja sportskih i kulturnih događanja za vrijeme trajanja proglašene epidemije bolesti COVID-19, koju je donio Stožer civilne zaštite Republike Hrvatske, svoja vrata otvaraju i Muzej Croata insulanus te Knjižnica i čitaonica Grada Preloga.

U Muzeju Croata insulanus tako se može do 29. lipnja razgledati skupna izložba „Žene??? Žene!!!“, postavljena u prostoru stalnog postava Muzeja Croata insulanus Grada Preloga. Iz Muzeja Croata insluanus stižu, sukladno uputama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i upute za sve posjetitelje.

Knjižnica i čitaonica Grada Preloga, otvorit će svoja vrata za korisnike, od ponedjeljka 4. svibnja. Građani će moći vratiti i posuditi knjige i to je sve i to uz propisane mjere, koje će također slijediti upute Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo. Pridržavanje svih dosad donesenih mjera i uputa je od ključne važnosti jer odgovornim ponašanjem možemo smanjiti širenje zaraze koronavirusa. Svatko mora biti svjestan odgovornosti za vlastito zdravlje, zdravlje obitelji i sugrađana.

Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!