Vijesti / Grad Prelog
Grad Prelog
PROVJERITE RASPORED Nastavlja se deratizacija na području naselja Grada Preloga

VAŽNE UPUTE

PROVJERITE RASPORED Nastavlja se deratizacija na području naselja Grada Preloga

Deratizacija će se provesti od 27. travnja do 2. svibnja

U razdoblju od 27. travnja do 2. svibnja, djelatnici Službe dezinfekcije, dezinsekcije i deratizacije Bioinstituta d.o.o., Čakovec provest će deratizaciju na području Grada Preloga prema sljedećem rasporedu:

27.04.2020.

OPOROVEC, ČUKOVEC

28.04.2020.

DRAŠKOVEC, HEMUŠEVEC

29.04.2020.

CIRKOVLJAN

30.04.2020.

ČEHOVEC

02.05.2020.

OTOK

Deratizacija će se provoditi preparatom na bazi brodifakuma (antidot Vitamin K) izloženog u kutijama za deratizaciju. Stanovnici navedenih naselja mole se da uklone smeće iz prostora gdje će se obavljati deratizacija, da ne diraju i ne premještaju postavljene kutije s mamcima, da onemoguće djeci pristup postavljenim kutijama s mamcima te da onemoguće domaćim životinjama pristup postavljenim kutijama s mamcima.

Prema naputku Hrvatske udruge za dezinfekciju, dezinsekciju i deratizaciju, a prema uputama Hrvatskog Zavoda za javno zdravstvo kod provedbe deratizacije potrebno je održavati razmak od minimalno dva metra, a nakon završetka deratizacije nema potpisivanja potvrda, već samo upis podataka o deratiziranom domaćinstvu. Za sve ostale informacije možete se obratiti na broj telefona: 098 465 485.

Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!