Vijesti / Grad Prelog
Grad Prelog
GRAD PRELOG Stigao novi broj humorističko - satiričnog lista Pikač!
grad Prelog

NEĆE BITI PROMOCIJE

GRAD PRELOG Stigao novi broj humorističko - satiričnog lista Pikač!

Ako niste iz Preloga i ne možete dobiti propusnicu za Prelog, novi 'Pikač' može stići i na vašu adresu!

„Hrvatska će zatražiti da joj se produlji predsjedanje Vijećem EU na još šest mjeseci. „Nije fer da naš mandat pamte samo po koroni, a toliko smo se pripremali!“, kaže naš pitki izvor iz Vlade“, kaže tako prijelomna vijest u novom broju Humorističko – satiričkog lista Pikač.

Kao što piše u Pikaču, „glavnati i neodgovorni neurednik“ je Ivica Beti, (poli)grafički urednici Maja Kralja i Stjepan Naranđa, a za (re)dizajn je zaslužan Studio Vipro. (Iz)davač je Grad Prelog, a nažalost zbog aktualne situacije (odlično obrađene u Pikaču), promocije neće biti. A i pokazalo se prošlih godina da se na takvim promocijama previše pojelo i popilo te je i to još jedna mjera štednje kojom će se Grad Prelog sigurno pohvaliti.

Ako imate mjesto prebivališta na području Grada Preloga, Pikač možete potražiti u utorak, 31. travnja, na nekoj od lokacija koje i dalje rade (dućani, kiosci, u kafićima Pikača nema). Ako niste iz Preloga i ne možete dobiti propusnicu za Prelog zbog ovog razloga, javite se u Upravu Grada Preloga, recite svoju adresu i Pikač stiže do vas.

Kolačima ćete uzvratiti nakon prolaska epidemije korona virusa. Zadovoljan je i gradonačelnik Kolarek: „Ajde da se i z mene jemput na leto napravijo norca“, rekao je popularni Ljubo.

Nabavite Pikač, list koji će vas u ova vremena nasmijati! I sudjelujte u njihovoj nagradnoj igri: „Darujemo POS-ov stan!“. Naravno, kuponi za nagradnu igru samo u Pikaču. Svaka sličnost sa stvarnim događajima i ljudima je (ne)namjerna.

Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!