IZNENADILI VRTIĆE

OSOBNE DONACIJE Lijepa gesta čelnih ljudi Preloga, poklonima obradovali vrtiće

'Nakon izgradnje i dogradnje objekata, potrebno je nastaviti podizati kvalitetu rada sa najmlađima'.

Svjesni toga ljudi koji obnašaju vlast na području Grada Preloga odlučili su pomoći svojim osobnim donacijama te doprinijeti ljepšem, kvalitetnijem i ugodnijem boravku djece u vrtićima.

Tako su gradonačelnik, zamjenik gradonačelnika, predsjednik  Gradskog vijeća, pročelnik Upravnog odjela za gospodarstvo i financije i nekoliko članova mjesnih odbora s područja Preloga osigurali sredstva za nabavu televizora i druge opreme.

U Dječji vrtić “Fijolica” u Prelogu, donirana su dva televizora i generator ozona (uređaj za sterilizaciju zraka), u dječji vrtić u Draškovcu doniran je televizor, u dječji vrtić u Cirkovljanu doniran je plastifikator, rezač papira, radio i strunjače za igru na podu, a u Dječji vrtić “Loptica” u Prelogu doniran je generator ozona (uređaj za sterilizaciju zraka).

Još jednom, ovdje se radi o privatnim donacijama, a uz brojne donacije uređaja i elektroničke opreme u prijašnjem razdobljima, obrazovnim i zdravstvenim ustanovama koje rade na području Preloga, ovo je još jedna hvale vrijedna akcija.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije