Vijesti / Grad Prelog
Grad Prelog
FAŠNJAK U PRELOGU Fašnička povorka Prelogom će proći u nedjelju, 23. veljače
Dario Horvat

FAŠNIČKO VESELJE

FAŠNJAK U PRELOGU Fašnička povorka Prelogom će proći u nedjelju, 23. veljače

- Maskirajte se, uredite i na taj način uljepšajte ovaj dan i uživajte u bogatoj ponudi uz čaj i slatke krafne - poručuju iz Grada Preloga

"Bedaki norijo saki dan, a pametni samo na Fašnik“, poručuju iz Turističke zajednice Grada Preloga te pozivaju i na ovogodišnji Fašnjak u Prelogu. Fašnička povorka i ove će godine proći Prelogom, u organizaciji Grada Preloga i Turističke zajednice Grada Preloga.

Ove će godine povorka proći Prelogom u nedjelju, 23. veljače. Program počinje od 14 sati okupljanjem na Trgu Slobode kod Doma kulture Grada Preloga, a nastavlja se fašničkom povorkom u 14:30 sati ulicama Preloga. Povorku će već tradicionalno pratiti Puhački orkestar Grada Preloga. Pozivaju se Mjesni odbori s područja Preloga, udruge, grupe građana te svi koji žele promijeniti svoj izgled na jedan dan da se pridruže velikom fašničkom veselju u Gradu Prelogu.

- Maskirajte se, uredite i na taj način uljepšajte ovaj dan i uživajte u bogatoj ponudi uz čaj i slatke krafne. Nakon fašničke povorke skupine će se predstaviti na Trgu Slobode ispred Doma kulture. Vrhunac manifestacije biti će suđenje i vješanje Fašnjaka - poručuju iz Preloga.

Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno
Category: 5963

Reci što misliš!