'Concept'

OTVORENJE Izložba umjetnice Ana Marije Kralj ovog petka u Muzeju Croata insulanus Grada Preloga

Concept Ana-Marije Kralj donosi presjek njenog umjetničkog stvaralaštva.

U petak, 29. studenog, u Muzeju Croata insulanus Grada Preloga održat će se otvorenje izložbe ‘Concept’ autorice Ana Marije Kralj.

Izložba počinje u 19 sati.

Ana-Marija Kralj svoj je profesionalni umjetnički put započela u modnoj industriji te je već tijekom studiranja na Tekstilno tehnološkom fakultetu u Zagrebu 2013. godine osnovala brend Kralj i Krajina u partnerstvu s fakultetskom kolegicom Mirjam Krajina. Godinu dana radila je kao dizajnerica u poznatom modnom atelieru Xenia design. Od 2016. dizajnira luksuzni namještaj za Ferrum te stvara metalnu umjetnost pod vlastitim brendom Merien King.

Concept Ana-Marije Kralj donosi presjek njenog umjetničkog stvaralaštva. U svega nekoliko godina, od akademskog obrazovanja do danas, ostvarila se u modnom dizajnu, produkt dizajnu i likovnoj umjetnosti.

– Intuitivna spontanost radovima Ana-Marije Kralj daje posebni pečat i svrstava je među inovativne umjetnike nove generacije. Velikom ambicioznošću kroči po umjetničkoj sceni, a njezina djela mogu se vidjeti čak u vlastitoj galeriji u Varaždinu, po zvaničnim pseudonimom Merien King – stoji u najavi.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije