Vijesti / Grad Prelog
Grad Prelog
Prvašići Osnovne škole Prelog i Draškovec dočekani prigodnim programom
Studio Vipro

POČETAK ŠKOLE

Prvašići Osnovne škole Prelog i Draškovec dočekani prigodnim programom

Stariji učenici i u Prelogu i u Draškovcu pripremili program ispunjen pjesmom, plesom i recitacijom

U ponedjeljak, 3. rujna, zaživjele su učionice Osnovne škole Prelog i Osnovne škole Draškovec. Posebnim su prigodnim programom, u obje škole, dočekani prvašići. Za njih su stariji učenici i u Prelogu i u Draškovcu pripremili program ispunjen pjesmom, plesom i recitacijom. Zbog obnove vrtića u Prelogu, ovo će biti posebno zanimljiva školska godina u Prelogu.

Prvašići Osnovne škole Prelog i Draškovec dočekani prigodnim programom Fotogalerija

Naime, u prostoru Osnovne škole Prelog, boravit će i mališani iz Dječjeg vrtića Fijolica, tako da će u školskoj zgradi, nove prvašiće dočekati i njihove tete iz vrtića. U Draškovcu pak se posebno veselje očekuje tijekom prvog polugodišta. Naime, kako je najavio gradonačelnik Ljubomir Kolarek, do mjeseca studenog trebali bi biti završeni svi radovi na sportskoj dvorani Osnovne škole Draškovec.

U školama kontinentalne Hrvatskoj prvo polugodište traje od 3. rujna do 21. prosinca 2018. godine, dok drugo polugodište počinje 14. siječnja 2019. godine. Proljetni odmor svih učenika počinje 18. travnja, a završava 26. travnja te nastava počinje 29. travnja. Pripazite i na cestama na učenike, pogotovo one najmlađe.

Vozači, pridržavajte se prometnih propisa i pravila te poštujte prometne znakove. Brzina kretanja vozila u blizini škola i vrtića ograničena je na najviše 40 km/h. Roditelji, osobito učenika nižih razreda, trebali bi ponoviti kako se pravilno ponaša u prometu, proći s njima put do škole i upozoriti ih na najopasnija mjesta.

Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Vezani članci

Reci što misliš!