ugodno druženje

FOTO Učenici i mališani iz škole i vrtića u Draškovcu obilježili Dane kruha i zahvalnosti

Svake godine početkom mjeseca listopada, u brojnim se mjestima obilježavaju Dani kruha i zahvalnosti za plodove zemlje

Razlog je naravno to što upravo u danima jeseni polja, voćnjaci i vinogradi rode i daruju nam mnoge plodove. Bilo je tako i u Draškovcu, u nedjelju 13. listopada, a za Dane kruha i zahvalnosti u Draškovcu pobrinuli su se učenici i djelatnici Osnovne škole Draškovec i mališani te njihove odgojiteljice iz Dječjeg Vrtića Fijolica Područnog odjeljenja Draškovec. Program je započeo svetom misom u crkvi sv. Roka u Draškovcu, koju je predvodio župnik Krunoslav Kefelja. 

 Nakon mise druženje je održano na prostoru ispred crkve sv. Roka u Draškovcu, a druženju su se pridružile mame i bake pripremivši kolače i razne slastice.

Sve se odvijalo pod budnim okom ravnateljice Osnovne škole Draškovec Margit Mirić i ravnateljice Dječjeg vrtića Fijolica Kristine Posavec, a pozdravili su ih i gradonačelnik Ljubomir Kolarek i predsjednik Mjesnog odbora Draškovec Nino Marđetko.

Polaznici Dječjeg vrtića Fijolica Područnog odjeljenja Draškovec i učenici Osnovne škole Draškovec pripremili su i mali umjetnički program, a odgojiteljice iz vrtića pripremile su kreativne radionice za djecu.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije