ZANIMLJIVO

FOTO U Draškovcu održana velika međunarodna online likovna radionica

U utorak 8 listopada, prvašići iz Osnovne škole Draškovec imali priliku prisustvovati velikoj međunarodnoj online likovnoj radionici koju je vodio svjetski poznat francuski umjetnik i autor dječjih knjiga, Hervé Tullet

Naši čitatelji će ga prepoznati po njegovim popularnim slikovnicama “Točka, točkica” (eng. Press Here) i “Čarolija boja” (eng. Mix It Up!), koje su već osvojile srca djece i roditelja diljem Hrvatske.

Ova radionica, organizirana u suradnji Knjižnice i čitaonice Grada Preloga, Osnovne škole Draškovec te izdavača Planet Zoe, bila je centralni događaj u obilježavanju Dječjeg tjedna u Gradu Prelogu.

Djeca su stvarala vizualna umjetnička djela pod Tulletovim vodstvom, učeći o važnosti kreativnosti, slobodnog mišljenja i umjetničkog izražavanja. Njegov jedinstveni pristup poticanju dječje mašte kroz interaktivne knjige i radionice učinio ga je omiljenim autorom i umjetnikom među mlađom publikom.

Radionica je u svom prvom terminu okupila čak 200 sudionika iz različitih zemalja svijeta, mahom vrtića i osnovnih škola, a na jutarnjoj radionici prisustvovala su tri predstavnika iz Hrvatske. I sam umjetnik je bio impresioniram djelima malih stvaratelja iz OŠ Draškovec pa se povratno javio s pohvalom i zahvalom na sudjelovanju.

Zahvaljujemo ravnateljici, razrednici, roditeljima i djeci na još jednoj odličnoj suradnji te zanimljivoj i šarenoj pustolovini!

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije