PRELOG

FOTO Škole u Prelogu s veseljem dočekale prvašiće i početak nove školske godine

I škole na području Preloga dočekale su, s velikim veseljem početak nove školske godine

Posebno je veselo i uzbudljivo bilo za nove učenike, prvašiće u Osnovnoj školi Prelog i Osnovnoj školi Draškovec.

U Prelogu je nove učenike, njih ukupno 70 (64 u Osnovnoj školi Prelog i 6 u Područnoj školi Cirkovljan), dočekala ravnateljica Melita Trupković te njihove nove učiteljice, dok su im sreću zaželjeli ravnatelji dječjih vrtića Fijolica i Vesela loptica Kristina Posavec i Mario Bauer.

Prvašićima u Draškovcu sreću je poželjela ravnateljica Margit Mirić, uz njihove nove učiteljice te ravnateljica Dječjeg vrtića Fijolica Kristina Posavec.

U Osnovnoj školi Draškovec će u prvi razred krenuti šesnaestero novih učenika. Nove su učenike u Prelogu pozdravili i upoznali sa pravilima ponašanja u prometu djelatnici Policijske postaje Prelog Policijske uprave međimurske te Hrvatskog auto kluba Čakovec, koji su im podijelili i prigodne poklone.

Učenike u Osnovnoj školi Prelog i Osnovnoj školi Draškovec i Srednjoj školi Prelog pozdravio je i saborski zastupnik i gradonačelnik Preloga Ljubomir Kolarek, istakavši da Grad Prelog, iako nije vlasnik, itekako pomaže rad škola na području Preloga.

Također, tradicionalno Grad Prelog pomaže i roditeljima školaraca, odnosno svim osnovnoškolcima i srednjoškolcima s područja Preloga pomaže u podmirenju troškova školovanja u novoj školskoj godini. Tako će se svim roditeljima osnovnoškolaca isplatiti po 45 € dok će se roditeljima srednjoškolaca isplatiti 60 €.

Sve informacije mogu se pronaći na POVEZNICI.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije