na malu gospu

PROŠTENJE U HEMUŠEVCU Misna slavlja, predstava, nogomet, pjesma i zabava

Hemuševec slavi ove nedjelje

Svoje mjesno proštenje, blagdan Male Gospe, mještani Hemuševca, obilježit će u nedjelju, 8. rujna. Misna će se slavlja održati u 7,30 sati (za bolesne i pokojne sela Hemuševec), 10,30 sati (svečana poldanjica) te u 15,00 sati (večernja misa).

Uz vjerska događanja, najmlađe će razveseliti predstava „Grga Čvarak“ Gradskog kazališta „Scena Gorica“. Ovom predstavom Scena “Gorica” nastoji novim naraštajima djece usaditi određenu dozu empatije tj. osjećaj za drugoga i osvijestiti ih da, kada nekome prilaze, to čine s najboljim namjerama te da isto očekuju od drugih. Temeljni je cilj kazališnog “Grge Čvarka” optimizmom probuditi ono najbolje u svakome od nas i učiniti ovaj svijet ljepšim mjestom. Početak predstave je u 16 sati.

Prije predstave, od 15,30 sati, glazbenim nastupom će blagdan uljepšati članice Udruge “Pjesma”. Slijedi i tradicionalna nogometna utakmica između “Iraca” iz Hemuševca i “Engleza” iz Draškovca, a u večernjim satima, prigodno druženje biti će organizirano u centru Hemuševca, kod Caffe bara Apollo.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije