opera pod zvijezdama

FOTO/VIDEO Uživajte u očaravajućoj atmosferi s ‘Opere pod zvijezdama’

Ovogodišnja manifestacija "Opera pod zvijezdama" održana je u nedjelju, 30. lipnja, s početkom u 21 sat na Trgu Slobode, ispred Doma kulture u Prelogu

Tradicionalna glazbena večer ponovno je okupila ljubitelje opere i operete, pružajući im kulturni doživljaj pod vedrim nebom.

Na otvorenoj pozornici nastupio je Varaždinski tamburaški orkestar pod dirigentskom palicom Tibora Büna, koji je svojim muziciranjem stvorio idiličnu podlogu za soliste večeri: Gabrielu Hrženjak (sopran), Blanku Tkalčić (mezzosopran), Filipa Hozjaka (tenor) i Vladimira Garića (tenor).

Program je bio ispunjen sjajnim arijama iz poznatih opera i opereta, što je publiku ostavilo bez daha. Solisti su svojim izvedbama oduševili prisutne, prenoseći emocije i strast svake skladbe.

Glazbeni užitak nije izostao, a zvuci vrhunskih arija pod zvijezdama stvorili su čarobnu atmosferu.

Ulaz na događaj bio je slobodan, a brojni posjetitelji iskoristili su priliku rezervirati svoja mjesta kako bi osigurali najbolji pogled na ovu spektakularnu večer. Organizatori su se pobrinuli za svaki detalj, čineći manifestaciju posebnim događajem u kulturnom kalendaru Preloga.

“Opera pod zvijezdama” još je jednom dokazala koliko je važna glazbena kultura u zajednici, spajajući ljude svih generacija u ljubavi prema operi i opereti.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije