MIRISI RIBE U ZRAKU

MARINA PRELOG Ne propustite četvrte Dane dravske ribe

Četvrti puta u nizu, prostor Marine u Prelogu, ugostit će manifestaciju pod nazivom „Dani dravske ribe“

Ove su godine „Dani dravske ribe“ na rasporedu u subotu, 15. lipnja, a sve u organizaciji Turističke zajednice Grada Preloga.

I ove godine prekrasan prostor Marine Prelog ugostit će članove sportsko ribolovnih društava s područja Preloga, „Glavatica“ iz Preloga, „Smuđ“ iz Draškovca, „Sloga“ iz Oporovca, „Ostriž“ iz Cirkovljana i Ekološke udruge „Hrast“ iz Čukovca, koji će od jutarnjih sati ukrstiti štapove, u sklopu Kupa Grada Preloga u sportskom ribolovu. Predstavnicima ovih društava pridružit će se i članovi Nautičkog kluba Labud iz Preloga i međimurski ribočuvari u kuhanju dravskih specijaliteta od ribe.

Ribočuvari Saveza sportsko ribolovnih društava Međimurske županije prikazat će dio svoje opreme i aktivnosti koje provode u svrhu očuvanja ribljeg fonda, a za dobru glazbu pobrinut će se ove godine Tamburaški sastav Kumovi.

Ribičko natjecanje započet će prijavom natjecatelja u 7,00 sati, samo natjecanje kreće od 9,00 sati, a nakon 12,30 sati, svi posjetitelji moći će kušati i sve ono što su pripremali majstori kuhari iz okupljenih ribolovnih društava i Nautičkog kluba Labud.

Nautički klub Labud, tog će dana, otvoriti svoja vrata te će svi zainteresirani posjetitelji moći uživati u panoramskoj vožnji jezerom Hidroelektrane Dubrava. Nema razloga da subotnje prijepodne, 15. lipnja, ne provedete na prostoru Marine Prelog.

Program:

  • od 7 do 12 sati: Kup Grada Preloga u sportskom ribolovu
  • od 10 sati: svirka Tamburaškog sastava Kumovi
  • od 10 sati: radionice za najmlađe
  • od 9 do 13 sati: pripremanje jela od dravske ribe
  • 12:30 sati: podjela nagrada u Kupu Grada Preloga u sportskom ribolovu
  • nakon 12:30 sati: početak degustacije spremljenih jela od dravske ribe
  • od 13:30 sati: vožnje čamcem po jezeru za zainteresirane (Nautički klub „Labud“ Prelog)

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije