prelog

VRIJEDNOSTI ZANATSTVA Dođite u Čehovec na treće izdanje ‘fČofci pre Kovačnici’

Treće izdanje manifestacije „fČofci pre Kovačnici“ održat će se u subotu 8. lipnja u Čehovcu

To je tradicijsko glazbena manifestacija koja nastoji očuvati vrijednosti zanatstva, tradicijskog načina života njegovanje marljivosti, druženja, podupiranja vlastite zajednice kroz održavanje zajedništva.

Program manifestacije „fČofci pre Kovačnici“ počinje u jutarnjim satima dječjim utrkama i igrama, a mali vatrogasci pokazat će vatrogasne vještine sa „čovskim brentačama“.

Od 14:30 kreće povorka kroz mjesto Čehovec uz pratnju limene glazbe, dok je službeno otvorenje manifestacije zakazano za 15 sati, uz nastup kuburaša iz Marije Bistrice i vožnju konjskim zapregama.

Sve će posjetitelje zabaviti i nastup plesne skupine „Čovske puce“, Miroslav Evačić trio, Konjska surla, uz prikaz potkivanja konja. U večernjim satima kao šećer na kraju, stiže veliki koncert Mirka Švenda Žige.

Uz bogatu ugostiteljsku ponudu, grah i langoše, udruge iz Čehovca pobrinut će se da svi posjetitelji i ove godine otiđu zadovoljni iz Čehovca. Dođite, pogledajte i uživajte na trećem izdanju manifestacije „fČofci pre Kovačnici“.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije