putuje u poljsku

PRELOG Miss Supranational Hrvatske Esmeralda Slaviček na prijemu kod gradonačelnika

Esmeralda, magistra psihologije iz Preloga, predstavljat će Hrvatsku na svjetskom natjecanju Miss Supranational

Na prijem kod gradonačelnika Grada Preloga Ljubomira Kolareka u ponedjeljak, 27. svibnja 2024. godine, stigla je Miss Supernational Hrvatske Esmeralda Slaviček u pratnji organizatora i vlasnika licence Miss Supernational, direktora tvrtke Košić plus d.o.o. Tomislava Košića.

Esmeralda će 17. lipnja ove godine otputovati u Poljsku, gdje će 3. srpnja predstavljati Hrvatsku na svjetskom natjecanju Miss Supernational među kandidatkinjama iz 70-ak država, a u razgovoru s gradonačelnikom Kolarekom, Grad Prelog će joj pružiti pomoć i podršku.

Esmeraldu očekuju zahtjevne pripreme koje uključuju mnogobrojne haljine i kostime, kao i talent show, te iskazivanje osobnosti, pameti i snalažljivosti.

Esmeralda je inače magistra psihologije iz Preloga koja radi kao psihologinja u dječjem vrtiću „Zvjezdica“ u Nedelišću te kao profesorica psihologije u nekoliko škola u Međimurju i Varaždinu, a međimurskoj javnosti poznata je kao Miss Međimurske županije 2019., kada je osvojila i titulu Miss fotogeničnosti Hrvatske.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije