OKTANSKI SPEKTAKL

PONOS GRADA Prelog okupirao rekordan broj vozača – Damjan Belić brani boje domaćeg kluba

Prijavljeni broj ekipa iz cijele Hrvatske ove je godine rekordan - iz godine u godinu Nagrada Grada Preloga dobiva sve više na važnosti i prepoznatljivosti

U Prelogu je malo prije započeo pravi oktanski spektakl – 4. nagrada Grada Preloga u autoslalomu „Fletni&Stekli“.

Oko 100 ekipa okupiralo je centar grada, a prve skupine već su krenule na start na cesti prema Otoku kako bi obavile trening. Za sve ljubitelje moto sporta, utrka u Prelogu poseban je adrenalinski doživljaj i neizostavno natjecanje na HAKS-ovom kalendaru.

Jedan od natjecatelja je i Damjan Belić, „naše gore list“, rođen u Zagrebu, no rodom iz Preloga, kao i njegov otac, Davor Belić, predsjednik i jedan od osnivača Auto karting kluba DS Racing Prelog. Da se strast prema ovom sportu prenosi iz koljena na koljeno, najbolje svjedoči sam Damjan:

„Moji korijeni su tu, u Prelogu. Obitelj me veže za ovaj grad i ovaj sport. Na mojem autu ponosno nosim grb Grada Preloga.“

„Prijavljeni broj ekipa iz cijele Hrvatske ove je godine rekordan, sve se lijepo posložilo uz pomoć Grada Preloga, Turističke zajednice Grada Preloga i HAKS-a i svih uključenih u organizaciju ovog događanja. A i iz godine u godinu ova utrka dobiva sve više na važnosti i prepoznatljivosti“, ukratko je Damjan prokomentirao organizaciju utrke.

Na pitanje koje mjesto očekuje ne želi još odgovoriti, no kaže kako će dati sve od sebe da klub, obitelj i Prelog budu ponosni na njega. Naprijed, Damjane, navijamo za tebe!

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije