Kuharski priručnik

FOTO Predstavljena knjiga ‘Osnove vještine kuhanja’ autorice Anice Naranđa

Ovo je prvi ovakav priručnik o osnovama kuhanja na području Međimurske županije

U prostoru Multimedijalne dvorane Muzeja Croata insulanus Grada Preloga održana je, u srijedu 22. svibnja, promocija knjige „Osnove vještine kuhanja“, autorice Anice Naranđa i suautora Krunoslava Tilošanca.

Kuharski priručnik Osnove vještine kuhanja koncipiran je tako da će sigurno naći mjesto i na policama mnogih ljudi kojima kuhanje nije zvanje, ali jest strast. Priručnik je namijenjen osposobljavanju polaznika pri obavljanju jednostavnih poslova u zanimanju kuhar te je tiskan u nakladi Pučkog otvorenog učilišta Čakovec i Međimurske županije. Recenzenti su vrsni stručnjaci s ovog područja Mario Pavić, Željko Neven Bremec te Tomislav Špiček. Ovo je prvi ovakav priručnik o osnovama kuhanja na području Međimurske županije.

POGLEDJATE FOTOGALERIJU

Kroz predstavljanje knjige vodila je Željka Ivančok Varga, koja je kroz zanimljiv razgovor sa autoricom Anicom Naranđa, upoznala posjetitelje sa motivima nastajanja ovog priručnika, ali i s cijelim životnim putem autorice. Predstavljanju knjige nazočili su i Mario Zamuda, ravnatelj Pučkog otvorenog učilišta Čakovec, ujedno i autor izdanja, kao i Zdravko Kvakan, zamjenik gradonačelnika Grada Preloga, dok je glazbom predstavljanje upotpunio Krunoslav Lajtman.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije