javite se

PRELOG Obavijest o mogućnosti odvoza zemlje s trase obilaznice

U tijeku su radovi na izgradnji obilaznice Preloga, jednom od najvrednijih, ali i najiščekivanijih projekata na području Preloga posljednjih godina

Riječ je o projektu Hrvatskih cesta, a obilaznica Preloga je jedan od ključnih projekata koji će se u sljedećih godinu i pol realizirati na području Međimurske županije, a u konačnici će omogućiti brže i sigurnije putovanje na navedenoj dionici.

Trasa obilaznice dužine 6835 metara započeti će od državne ceste D20 i zapadno od ulaska u Prelog, prolaziti preko poljoprivrednog zemljišta sjeverno od naseljenog područja Preloga, preko županijske ceste Ž2026 te se nastaviti prema naselju Cirkovljan kojeg također obilazi sa sjeverne strane. Istočno od Cirkovljana obilaznica se spaja na postojeću trasu D20. Izvođači radova su Zajednica ponuditelja koju čine društva Tegra d.o.o. i Colas Hrvatska d.d.

Kako su u tijeku iskopi na trasi obilaznice, pozivaju se svi zainteresirani građani koji imaju potrebu za zemljom, da se jave ili u Upravu Grada Preloga ili direktno voditeljima gradilišta na samoj trasi obilaznice. Ono što je potrebno osigurati je vlastiti prijevoz sa gradilišta, odnosno trase obilaznice.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije