koncert u draškovcu

FOTO Publici u Draškovcu predstavila se međimurska glazbenica Rebecca Posavec

Njen talent prepoznali su mnogi profesori glazbe i pjevači, a Rebecca će pjevačke vještine od jeseni brusiti na jednoj od najcjenjenijih glazbenih škola u Los Angelesu

U Sportskoj dvorani Osnovne škole Draškovec, u subotu 11. rujna, predstavila se mlada međimurska glazbenica Rebecca Posavec.

Deset je godina prošlo od sudjelovanja Rebecce Posavec u glazbenom showu Supertalent, a svoj glazbeni talent usavršavala je najprije u Osnovnoj umjetničkoj školi Miroslava Magdalenića, gdje je svirala harmoniku, a kasnije u Glazbenoj školi Varaždin, gdje je paralelno pohađala smjerove solo pjevanja i teorije te maturirala solo pjevanje u klasi Blanke Tkalčić. Rebecca je nastupila u ulozi glavne zlice Dine u mjuziklu Ivana Josipa Skendera “Glazba srca mog”, u varaždinskom Hrvatskom narodnom kazalištu te u zagrebačkom kazalištu “Komedija”.

Njen talent prepoznali su mnogi profesori glazbe i pjevači, a Rebecca će pjevačke vještine od jeseni brusiti na jednoj od najcjenjenijih glazbenih škola u Los Angelesu. U Draškovcu je Rebecca nastupila uz pratnju magistra glazbe Davida Vukovića, dok su se pjesmom predstavili i članovi Udruge “Pjesma” iz Donjeg Kraljevca.

Za organizacijski dio koncerta pobrinula se Udruga “Prijatelji svetog Roka”, a sam koncert imao je i humanitarni karakter te će skupljena sredstva Udruga “Prijatelji svetog Roka” iskoristiti za neku od svojih humanitarnih akcija.  

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije