FOTO Ribiči iz Draškovca žele proširiti ribnjak Trnišće

Redovnu godišnju skupštinu održali su i članovi Športsko ribolovnog društva Smuđ iz Draškovca. Izvješće o radu podnio je predsjednik društva Zdravko Slaviček, a na skupštini su predstavljeni i plan rada te financijski plan za 2018. godinu.

Nakon prezentacije izvješća predsjednika o radu društva, financijskog izvješća i izvješća takmičarske ekipe za 2017. godinu te plana rada i financijskog plana za 2018. godinu, ista su glasovanjem jednoglasno prihvaćena od strane članova društva.

Dopunjen je i Statut društva, a glavni naglasak skupštine bio je na planu proširenja ribnjaka “Trnišće” u Draškovcu. Nakon proširenja, ribnjak bi zadovoljavao uvjete potrebne za održavanje ligaških i drugih vrsta takmičenja a u čemu smo podržani i od strane grada Preloga.

U ovoj godini natjecatelji Smuđa će nastupati u I. i III. hrvatskoj ligi te u Drugoj ligi Međimurskog ribolovnog saveza.

Na kraju skupštine iskazana je zahvala svim sponzorima i svim onima koji su na bilo koji način pomogli ovom društvu i tako doprinijeli uspješnom završetku 2017. godine. U ime gradonačelnika i Grada Preloga, skupštinu ŠRD Smuđ Draškovec pozdravio je Nino Marđetko, javlja Prelog.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije