EDUKATIVNO DRUŽENJE roditelja u Dječjem vrtiću Vesela loptica u Prelogu

U petak, 17. studenog 2017. godine u prostoru Dječjeg vrtića Vesela lopta u Prelogu u 17 sati bit će održano edukativno druženje za sve zainteresirane roditelje vezano uz roditeljstvo na temu: ‘Naša beba je narasla i dogodio nam se vrtić’.

Edukativno druženje u organizaciji Dječjeg vrtića Vesela loptica organizirano je kako bi svi zajedno porazgovarali o roditeljstvu, našim stavovima, emocijama, strahovima, našim očekivanjima od djece i vrtića, ali i svemu ostalome što će nam pomoći u našem roditeljstvu.

Pozivaju se svi roditelji, neovisno o tome da li im djeca pohađaju određeni vrtić ili ne, da uz kavu i druženje jedni drugima ponudimo odgovore na pitanja i uz stručne savjete poboljšamo sami sebe.

Kroz edukativno druženje dati će se odgovori na neka od najčešćih pitanja: Je li itko ikada bio spreman za polazak svog djeteta u vrtić? Imate li se kome obratiti za savjet? Može li i treba li uopće ta priča proći bez emocija? Je li moje dijete u dobrim rukama? Od čega želimo zaštiti našu djecu? Je li roditeljima s više djece zapravo lakše?

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije