FOTO Dani kruha i zahvale sve oduševili u Prelogu

>> Dani kruha i zahvale te Dan srca u Prelogu (Subota, 30.9.2017.)

Tjedan Caritasa u Prelogu ove je godine održan dvadeset i drugi puta, a ovogodišnji je naziv bio: ‘Godina očinstva’. Tjedan Caritasa Župe svetog Jakoba Prelog završen je tradiconalnom manifestacijom Dani kruha i zahvale.

Manifestaciju, koju je i ove godine odlično organizirala Turistička zajednica Grada Preloga, otvorio je i sve pozdravio gradonačelnik Ljubomir Kolarek. Na Trgu slobode ispred Doma kulture okupile su se brojne udruge s područja Grada Preloga, poljoprivredna gospodarstva, učenici Srednje škole Prelog te osnovnih škola iz Draškovca i Preloga.

Nautički klub Labud, Ogranak HVIDRA-e Prelog, Oldtimer klub Prilok, Nogometni klub Mladost Komet, ekipa Crvenog križa i Turističke zajednice Grada Preloga pobrinuli su se za pune kotliće bograča, gulaša, a bilo je i pravog slavonskog čobanca.

Za dobar glazbeni ugođaj pobrinula se Limena glazba Branko i bandisti. Tjedan Caritasa završen je u nedjelju, 1. listopada, misom zahvalnicom uz tradicionalno Kruničarsko proščenje, javlja Prelog.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije