PRELOG Otvara se moderan vrtić – ima bazen, dvoranu i igralište

Otvorenje Dječjeg vrtića ‘Vesela loptica’ u Prelogu održat će se u ponedjeljak, 4. rujna 2017. godine u 12 sati na adresi Dragutina Antoleka Orešeka 2a, Prelog.

>>> NOVI VRTIĆ U PRELOGU Loptica će imati dvoranu, bazen i igralište
>>> HIT U PRELOGU Doznali smo cijene novog i modernog vrtića Loptica

Izgradnja Dječjeg vrtića ‘Vesela loptica’ započela je 22. studenog 2016. godine. U izgradnju i namještanje vrtića uloženo je više od 5.5 milijuna kuna. Nositelj investicije je tvrtka Mikloška-Bauer usluge d.o.o. iz Preloga s direktoricom Leonardom Mikloška Bauer.

Prije samog otvorenja investitori i djelatnici vrtića održat će u petak, 1. rujna 2017. godine (15.00-18.00 sati) Dan otvorenih vrata kada pozivaju sve zainteresirane građane, a posebno roditelje i djecu da slobodno dođu i razgledaju vrtić, poigraju se i uključe na besplatne likovne radionice i treninge u sportskoj dvorani vrtića. Više saznajte klikom ovdje.

Također, od petka, 1. rujna 2017. u razdoblju od 15:00 do 19:00 sati započinju i upisi u prostorijama novog vrtića koji će se nastaviti i sljedeći tjedan, pa sve do popunjenja kapaciteta vrtića.

Vrtić će imati 868,40 metara kvadratnih neto površine za 80 djece u 4 odgojno-obrazovne skupine. Vezano uz sam prostor vrtića ono će sadržavati 4 sobe za smještaj djece od 1. godine starosti pa sve do polaska u školu, 4 garderobe, 4 sanitarna čvora, blagovaonicu, izolacijsku sobu za bolesno dijete.

Također, sportski dio vrtića sastojat će se od multifunkcionalne sportske dvorane, bazena za obuku neplivača te vanjskog igrališta.

Poslovni dio vrtića sadržavat će 3 ureda, sanitarne čvorove, kuhinju, praonicu, spremište, radionicu kućnog majstora, 2 sanitarna čvora te tri ulaza i 8 parkirnih mjesta. Program rada vrtića u postupku je verifikacije pri Ministarstvu znanosti i obrazovanja, a u okviru njega predviđeno je da vrtić integrirano provodi sportsku igraonicu za jasličku djecu (1-3 godine starosti) te univerzalnu sportsku školu i rano učenje engleskog jezika za stariju djecu.

Roditelji s prebivalištem na području grada Preloga plaćat će 1.050 kuna mjesečno jaslički program uz sufinanciranje Grada. Inače, puna cijena je 2.200 kuna. Cijena za 10-satni boravak djece u vrtiću s područja grada Preloga je za roditelje 975 kuna mjesečno uz sufinanciranje Grada Preloga. Puna cijena iznosi 1.800 kuna.

Znatiželjno, sretno te sigurno dijete koje osvještava i razvija svoje potencijale nit je vodilja vrtića, stoga će se od samog početka vrtić držati tih načela uvažavajući različitosti te poticati djecu da istražuju i otkrivaju vlastite potencijale i sposobnosti.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije