FOTO: Leona Krušelj nova je predsjednica Udruge mladih Efekt

U multimedijalnoj dvorani Muzeja Croata Insulanus održana je godišnja sjednica Skupštine Udruge mladih Efekt iz Preloga. Skupštinu je otvorila predsjednica Udruge Mateja Kavran Matjačić koja je pozdravila okupljene i zahvalila predsjedništvu Udruge, volonterima i suradnicima koji su ove godine uložili mnogo truda i bili organizatori brojnih aktivnosti, a naglasila je i važnost dobre suradnje s Gradom Prelogom.

Nadalje, Marko Đurić predstavio je dnevni red koji je jednoglasno usvojen, a zatim je ukratko predstavio aktivnosti Udruge mladih Efekt koje su se provodile u suradnji i u partnerstvu s udrugama i ostalim institucijama s područja Grada Preloga, Međimurske županije i Zagreba.

Sanela Horvatić, voditeljica Volonterske sekcije, predstavila je rezultate projekta “EFEKTno i zdravo” te pokazala okupljenima sva događanja i humanitarne projekte u kojima je Udruga sudjelovala i pritom zahvalila svim volonterima. Jedan od projekata koji je predstavljen je i Efekt medijske pismenosti – Frooom Prelog 2016. kojeg je Udruga provodila u partnerstvu s udrugom Bacači sjenki iz Zagreba.

Tomislav Martinec pokazao je film Frooomopolis TV koji je izrađen u sklopu projekta. Izvještaj o radu Kluba za promicanje znanosti koji djeluje u sklopu Udruge iznio je prof. Mišo Rašan, dok su Marko Đurić, a na kraju i Mateja Kavran Matjačić pokazali sve projekte i natječaje na koje je Udruga slala prijave. Tajnik Udruge Tomislav Belić ukratko je izložio financijsko izvješće o radu za 2016. godinu.

Nazočnima se Ljubomir Kolarek, gradonačelnik Grada Preloga, ali i predsjednik Gradskog vijeća grada Preloga, Goran Gotal. Naglasili su važnost uključivanja mladih u zajednicu, pohvalili rad Udruge i pozvali na daljnju suradnju te obećali kako će Grad nastaviti podupirati rad Udruge u 2017. godini.

Skupština je zatim jednoglasno prihvatila prijedlog novog statuta Udruge, nakon čega je prihvaćeno novo vodstvo Udruge na čelu s predsjednicom Leonom Krušelj, a izabrani su i članovi novoosnovanog Savjetodavnog odbora.

Novoizabrana predsjednica Leona Krušelj obratila se prisutnima uz riječi zahvale te pozvala prisutne na aktivno uključivanje u projekte i radionice, te naglasila kako su sve inicijative i prijedlozi za napredak Udruge uvijek dobrodošli.

Udruga upućuje zahvalu sponzorima, oni su: Rekreacijsko-sportski centar DG, Autoškola “Prilok”, Caffe bar Art, Gradska kavana Lovac, Trattoria Rossa, Salon za uljepšavanje La Belle Vie, Frizerski salon KG, i drugi.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije