Teatar Gavran s predstavom ‘Parovi’ stiže u Prelog

Povodom Noći kazališta i Dana muškaraca, u petak, 18. studenog u Domu kulture Grada Preloga s početkom u 19 sati, bit će izvedena pretpremijera predstave Teatra Gavran ‘Parovi’.

Komedija ‘Parovi’ Mire Gavrana prva je predstava u proteklih četrnaest godina djelovanja Teatra Gavran. Predstavu igraju tri muško-ženska para – koji se nalaze u posve različitim životnim situacijama. Parovi se susreću u vrijeme ljeta, u zajedničkim prostorima kuće za odmor najstarijih supružnika, koji unajmljuju apartmane mlađim supružnicima i tek zaručenima, mladiću i djevojci.

Majstorski oblikovani karakteri i dijalozi jednako su zanimljivi u duo igrama muško-ženskih te muških odnosno ženskih parova kao i u skupnim scenama. Tako će aktualne, suvremene priče – virtuozno odigrane nekoga nasmijati, nekoga rastužiti, ali zasigurno – nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Cijena predstave je 40 kuna po osobi, a ulaznice se mogu kupiti u pretprodaji u Trattoriji Rossa Prelog. – Drage žene i muškarci, pozivamo vas u Dom kulture Grada Preloga da ovog predstavom proslavite Noć kazališta i Dan muškaraca – poručuju domaćini.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije