Do kraja kolovoza zanimljiva događanja u Gradu Prelogu

Donosimo pregled događanja u Gradu Prelogu u razdoblju od 22. kolovoza do 29. kolovoza 2016. godine.

22. kolovoza – 26. kolovoza 2016. godine

11. Karate kamp u Prelogu – 18,00 do 19,30 sati – ponedjeljak, srijeda i petak – kamp otvorenog tipa – sportsko rekreacijska zona Prelog (“Marina”).

Pod pokroviteljstvom Zajednice sportskih udruga grada Preloga, u organizaciji Karate kluba Mihovil Prelog od 22. do 26. kolovoza 2016.godine, održat će se jedanaesti ljetni kamp za karatiste. Kamp će se održati pod motom Jedan više na treningu, jedan manje na ulici. Kamp će biti otvorenog tipa, što znači da će na njega moći doći i potencijalni karatisti stariji od osam godina.

26. kolovoz 2016. godine
– Dan pogiblje- Draškovec u 09.00 sati
– Paljenje svijeća na grobu Krešimira Madića
– Ljetna večer u muzeju

U Muzeju Croata insulanus Grada Preloga ovog ljeta održana su brojna događanja, izložba, likovne i edukativne radionice. Za sam kraj ljeta 26. kolovoza (petak) u 19 sati muzej je priredio večernji događaj u obliku izložbe, prikazivanja filma i glazbenog programa. Izvrsne grafike izložiti će grafičke umjetnice Ivana Stepan i Mateja Rusak, kratkometražni dokumentarni film “Zauvijek” prikazat će autorica filma Monika Rusak, a za glazbenu podlogu pobrinut će se mladi čakovečki bend Daliborovo granje.

27. kolovoz 2016. godine

Odbojka na vodi & Forestland after party

Ove subote 27. kolovoza na prostoru Sportsko-rekreacijske zone Prelog, popularno zvane Marina, Udruga mladih EFEKT i Udruga mladih Forestland pripremili su cjelodnevno druženje. U 14.00 sati započinje turnir u odbojci na vodi dok će u večernjim satima atmosferu do usijanja dovesti domaći DJ-evi. Caffe Bar Marina Prelog svakog vikenda (petak od 16 sati, subota i nedjelja od 14 sati) u suradnji sa Keder j.d.o.o. pripremaju za Vas više vrsta svježe pripremljene ribe. Uz ovu redovitu ponudu, povremeno asortiman proširuju pečenim odojkom i janjetinom, a o točnim terminima obavijestiti će vas pravovremeno.

29. kolovoza – 2. rujna 2016. godine

Frooom! filmske radionice u Prelogu

Frooom! filmske radionice održavati će se od 8 do 16 sati u Knjižnici i čitaonici Grada Preloga zahvaljujući Udruzi mladih EFEKT i Domu kulture Grada Preloga. Frooom! i Dom kulture Grada Preloga organiziraju za stanovnike Preloga besplatne filmske matineje, a prikazivat će se u utorak, 30. kolovoza i u četvrtak, 1. rujna s početkom u 11 sati u Domu kulture Grada Preloga.

Frooom! radionice su namijenjene djeci u dobi od 9 do 14 godina koja se žele dobro zabaviti i u dobrom društvu naučiti sve o filmskoj umjetnosti, unutar kojeg djeca uz pametnu igru i kreativnost otkrivaju što se sve događa prije, za vrijeme i nakon snimanja filma. Prijave na radionice mailom na frooom.filmskaradionica@gmail.com.

Najava:

17. rujan 2016. godine

Dani meda u Prelogu

Udruga pčelara “Nektar” i Turistička zajednica Grada Preloga po prvi puta organiziraju manifestaciju Dani meda, 17. rujna 2016. godine.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije