FOTO: Preloška Udruga Laganini obavila časnu biciklističku misiju

>> FOTO: Preloška Udruga Laganini obavila časnu biciklističku misiju

Kao što smo pisali, u subotu na Dan državnosti put Vukovara su četvrtu godinu za redom krenuli članovi preloške Udruge Laganini, njih 27-mero. Među njima je bila i Gordana Gunc jedina predstavnica ljepšeg spola. Bravo i čestitke! Kroz subotu i nedjelju prošli su 265 kilometara, a kući su se vratili autobusom.

U misiji sjećanja i pijeteta pri ulasku u Vukovar zapalili su svijeće, a učinili su to i na drugim povijesnim lokacijama. Obišli su Trpinjsku cestu, vukovarski vodotoranj Spomen groblje, Spomen dom na Ovčari, hangar Velekomerca i vukovarsku bolnicu. Prije polaska na put blagoslov im je udijelio prečasni Antun Hoblaj, župnik župe Prelog.

Prilika je to da se članovi udruge, uz preporuku za iduću godinu, zahvale: Gradu Prelogu. Tehniksu Donji Kraljevec, Kometu Prelog, Beciklinu Prelog, Mesnicama Kiš Donji Kraljevec, Pekari Šercer Donji Kraljevec, Sokovima JIL Donja Dubrava, Caffe bar City Prelog, Caffe baru Eden Prelog, Street baru Prelog, Lido baru Prelog Caffe baru Forum Prelog, Caffe baru Kapljica Prelog. Gradskoj kavani Lovac i Dg Sport&Hotel Panorama Prelog.

Posebne zahvale idu djelatnicima policijskih uprava županija kroz koje su prolazili, a s njima su na putu bila i dva policajca PP Prelog Spomenko Gojsek i Dario Ratkajec.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije