FOTO: Mravići i Medeki mahnuli vrtiću i kreću u školu

>> FOTO: Mravići i Medeki mahnuli vrtiću i kreću u školu
>> Mravići i Medeki mahnuli vrtiću i kreću u školu

U Domu kulture Grada Preloga, održana je, u srijedu 15. lipnja, završna svečanost mališana iz Dječjeg vrtića Fijolica iz Preloga. Mališani iz skupina Mravići i Medeki, zajedno sa svojim odgajateljicama, pripremili su pravu kazališnu predstavu u kojoj su svi posjetitelji Doma kulture mogli istinski uživati. Pričom o bojama, pod nazivom ‘Duga’, pokazali su nam da smo svi posebni, ali i svi jednako važni te da tek zajedničkim snagama i zajedničkim trudom možemo nešto dobro učiniti.

A prave dobrote, dječje, nepokvarene, danas je u ubrzanom svijetu oko nas, svijetu bez duše i srca, premalo. Svim mališanima su čestitali i poželjeli puno sreće u školi ravnateljica Dječjeg vrtića Fijolica Brankica Mezga te u ime Grada Preloga, predsjednik Kulturnog vijeća Grada Preloga Željko Sokač.

Oni su zajedno podijelili svim predškolcima i prigodne diplome za završetak vrtića. Završna svečanost nastavljena je u Dječjem vrtiću Fijolica. Tamo je prigodno druženje bilo ispunjeno dječjom igrom i veseljem, a nije nedostajalo ni suza jer došao je kraj jednom prekrasnom razdoblju u životu mališana.

Njihove “tete”, Kristina, Nikolina, Adrijana, Kristina i sve ostale s kojima su se družili kroz godine vrtića, biti će im zauvijek zapisani u srcima.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije